În căutarea unei aventuri educaționale?

Alătură-te comunității noastre colorate și dă startul unei călătorii pline de inovație și succes

Campus Life

Vizitează Campus Atlas

Vizitează Campus Atlas

Situat pe o suprafață de 3.000 m2 în Sectorul 6, Campusul Atlas – Campus A și Campus B, a fost proiectat cu atenție la cele mai mici detalii pentru a oferi cel mai bun, mai modern și mai sigur spațiu de învățare elevilor din toate ciclurile educaționale – Primar, Gimnaziu, Liceu și Postliceală

 

Vă așteptăm să vizitați Campus Școala Atlas și să descoperiți oportunitățile pe care le oferim elevilor noștri în campus, precum și facilitățile oferite pentru întreaga comunitate. 

 

Cel de-al doilea Campus Școala Atlas este situat în inima Sectorului 6, aproape de Plaza România Mall, într-o clădire modernă și spațioasă, unde funcționează Școala Primară și Școala Gimnazială Atlas. 

 

Vă invităm să programați o vizită!

Vizitează Campusul Atlas din Str. Lujerului Nivel Primar, Gimnaziu

Vă așteptăm să descoperiți Campus A – acesta este amplasat într-un centru de interes unic din Sectorul 6, la intersecția Cartierului Militari și Drumul Taberei, pe strada Lujerului, Nr. 26.
📍 Școala Primară și Gimnazială Atlas își are sediul într-o clădire renovată de curând, în care spațiile susțin nevoia de mișcare și curiozitatea de a descoperi, oferind un mediu stimulator care încurajează explorarea și învățarea.

Campus A – str. Lujerului, nr. 26, Sector 6, București, cod poștal 061134

Hai în comunitatea Atlas!

Alexandru, 16 ani, clasa a X-a Liceul Teoretic Atlas

Pentru mine, a face parte din comunitatea Școlii Atlas a fost o adevărată explozie de energie și fericire! De când am pășit pentru prima dată în aceste săli de clasă, mereu am avut parte de provocări care m-au ajutat să cresc, să îmi depășesc limitele și să devin curajos în fața noilor aventuri. Profesorii și colegii mei sunt cu adevărat formidabili, iar atmosfera din școală ne încurajează să fim zglobii, să râdem și să ne bucurăm împreună de fiecare etapă a acestei minunate călătorii. Îmi place nespus să fac parte din comunitatea Atlas - aici am format amintiri care mă vor face să zâmbesc pentru timp îndelungat!😄🚀

Vizitează Campusul Atlas din Bd. Timișoara Liceu, Postliceală

Vă invităm să descoperiți Campus B –  Liceul Teoretic, Liceul Pedagogic și Școala Postliceală Sanitară își au sediul pe bulevardul Timișoara nr. 60D. Puteți programa o vizită scriind un email la: secretariat@scoalaatlas.ro

Campus B – bd. Timișoara, nr. 60D, Sector 6, București, cod poștal 061333

Vrei să ne vizitezi? Te așteptăm cu brațele deschise!

Completează formularul, iar echipa Școala Atlas te va contacta în scurt timp pentru stabilirea vizitei tale!

Parteneri Atlas

Organizăm anual stagii de pregătire practică și activități educative extra-curriculare. Prin întreaga noastră activitate susținem parteneriatul educațional.

O educație pe care o vei prețui! Intră în comunitatea Atlas unde totul este necesar, util și practic!

Școală susținută de