Acreditări

necesar. util. practic!

Fondată în urmă cu 11 ani, Școala Atlas - Liceul Teoretic Atlas este o școală privată acreditată din București cu rezultate academice excelente. Am primit acreditarea Ministerului Educației în anul 2017, prin ARACIP, iar în anul școlar curent oferim programe de studiu pentru ciclurile de învățământ - primar, gimnazial, liceal și postliceal după curriculumul național. Acest curriculum oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a fi provocați să învețe mai mult, să gândească critic, să ia decizii informate, să argumenteze și să colaboreze.

Curriculum

Curriculum-ul Școala Atlas completează programele școlare elaborate de Ministerul Educației cu o componentă practică de învățare pe tot parcursul vieții, obținând autorizarea ISMB pentru un curriculum la decizia școlii bazat pe transdiciplinaritate, care promovează învățarea prin experimentare. Școala Atlas, printr-o abordare 360 a curriculum-ului național, este o ȘCOALĂ A PROIECTELOR. 

Campusurile Școala Atlas au obținut acreditarea de la Ministerul Educației pentru toate nivelurile de învățământ – primar, gimnazial, liceal și postliceal. Școala Atlas respectă standardele de calitate impuse de Ministerul Educației Naționale și utilizează programele și manualele școlare din curriculumul național. Acest lucru asigură o educație de calitate, iar elevii de la Atlas sunt pregătiți pentru a se integra cu succes în liceele și universitățile de prestigiu din întreaga țară în baza procesului educațional aliniat cerințelor acestora.

Programul de Self Development oferit de Școala Atlas este un element important al curriculumului Atlas. Acesta le permite elevilor Atlas să-și dezvolte competențele-cheie proiectate la nivel european printr-o instruire mai variată, specializată şi aprofundată în anumite materii sau domenii. 

O educație pe care o vei prețui! Intră în comunitatea Atlas unde totul este necesar, util și practic!

Școală susținută de

Parteneri Atlas

Organizăm anual stagii de pregătire practică și activități educative extra-curriculare. Prin întreaga noastră activitate susținem parteneriatul educațional.