Te așteptăm la Școala Atlas - din 2012

"Cariera este povestea ta profesională, scrisă cu fiecare experiență și fiecare lecție învățată."

Timp de un deceniu, la Școala Atlas, susținem o dezvoltare liberă și la potențial maxim a personalității tinerilor. Alătură-te nouă și împreună vom contribui la progresul domeniului educațional, oferindu-le elevilor noștri, profesioniștii de mâine, oportunitatea de a învăța cu pasiune și de a se descoperi.

Deoarece extindem componența echipei noastre, suntem în căutarea unei persoane cu un caracter riguros, imaginație bogată, entuziasm  și abilități sociale remarcabile. Indiferent dacă ai o experiență anterioară în domeniul educației sau dacă ești la început de drum (debutant), căutăm pe cineva cu care să împărtășim viziunea și valorile noastre de la Școala Atlas.

Liceul Teoretic Atlas anunță organizarea concursului pentru ocuparea următoarelor posturi didactice/catedre:

Concursul se va desfășura conform următorului grafic:

Intenția de înscriere se va transmite la adresa de email: secretariat@scoalaatlas.ro

Concursul se va desfășura conform prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ particular din învățământul preuniversitar, aprobată prin OMECTS nr. 5625/2012.

Oportunități de carieră curente:

Cerințe pentru aplicarea postului:

Responsabilitățile tale:

La Școala Atlas, te vei bucura de un mediu de lucru flexibil și o echipă dinamică, formată din colegi tineri, buni profesioniști. În plus, vei beneficia de: 

sau trimite un email la secretariat@scoalaatlas.ro.

O educație pe care o vei prețui! Intră în comunitatea Atlas unde totul este necesar, util și practic!

Școală susținută de