Școala Atlas

Școală Primară, Școală Gimnazială, Liceul Teoretic, Licel Pedagogic și Școală Postliceală acreditate prin O.M.E.N Nr. 4650/17.08.2017. O istorie bogată în cei 10 ani de activitate. O școală cu resurse contemporane. O comunitate unită și incluziva. Predare interactivă, centrată pe elev. Reputație națională în Sănătate și domenii conexe. O educație pe care o vei prețui!

Bine ați venit!

Înființată în 2012, Școala Atlas este una dintre cele mai de succes unități de învățământ private din România. Școala Atlas (Liceul Teoretic privat și Școala Postliceală Sanitară) a fost acreditată în Sistemul Național de Învățământ de către A.R.A.C.I.P. primind calificativul excelent în toate aspectele activității sale.

Oportunitățile oferite la Școala Primară Atlas sunt nelimitate. Școala Atlas are o tradiție remarcabilă și rezultate bune, care se reflectă în multitudinea de activități extra-școlare, proiecte și parteneriate educaționale.

Prof. Balaci Adriana

O educație pe care o vei prețui!

VIZIUNEA NOASTRĂ: Educația este accentuarea stimei de sine și a propriei individualități, dobândirea artei de a utiliza cunoștințele, atât de necesare unei societăți în continuă dezvoltare.

MISIUNEA NOASTRĂ: Dezvoltarea liberă și la potențial maxim a personalității tinerilor, formarea unui adult încrezător, bun profesionist, apt să decidă asupra propriei cariere, să contribuie la articularea propriilor trasee de dezvoltare intelectuală și profesională, să se integreze activ în viața socio-profesională.

NECESAR, UTIL ȘI PRACTIC!

De ce Școala Atlas?

Ce faci pentru tine dispare odată cu tine. Ce faci pentru alții rămâne pentru eternitate.

Albert Einstein

Școala Atlas în numere din 2012

O educație pe care o vei prețui! Intră în comunitatea Atlas unde totul este necesar, util și practic!

Școală susținută de