Elevii noștrii au vizitat Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV)

🌿🎒 În cadrul saptămânii Verzi, elevii de la Școala Atlas au avut ocazia să exploreze Universitatea de Științe agronomice și Medicină Veterinară(USAMV)!

Vizita a inclus o serie de activități tematice care au permis elevilor să descopere diversele facultăți ale universității, să se plimbe prin câmpurile didactice experimentale și să admire frumusețea naturală a parcului dendrologic.

🌹 Au fost, de asemenea, fascinați de varietatea de plante din grădina botanică și rozariu, și au avut ocazia să viziteze sera universității.

🏃‍♀️🏃‍♂️ Complexul sportiv a fost, de asemenea, un punct de atracție, oferindu-le o perspectivă asupra oportunităților de recreere și sport disponibile în campus USAMV.

🎓 În final, vizita la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al USAMV a oferit elevilor o imagine de ansamblu asupra oportunităților de carieră în domeniul științelor agricole și al medicinei veterinare.

Această experiență a fost nu numai educativă, dar și extrem de distractivă pentru elevii noștri. Mulțumim @usamv_buc pentru primirea călduroasă!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

O educație pe care o vei prețui! Intră în comunitatea Atlas unde totul este necesar, util și practic!

Școală susținută de